Hoek gelegen halfvrijstaande woning met aanbouwen, terrasoverkapping en vrijstaande garage.

Verkocht Heythuysen Eykerstokweg 22
Hoek gelegen halfvrijstaande woning met aanbouwen, terrasoverkapping en vrijstaande garage. Deze woning is gelegen aan de rand van Heythuysen, maar nog steeds op loopafstand van alle voorzieningen. Tegenover de woning is een prachtig wandelgebied gelegen. Zodoende geniet u van een vrij, weids uitzicht.

INDELING:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met toilet en meterkast en toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met lichte tegelvloer die doorloopt over de gehele beneden verdieping. In de woonkamer is een afsluitbare trapopgang naar de verdieping. Woonkamerraam is v.v. een elektrisch bedienbaar rolluik.
Ruime keuken met een keukenblok in L-opstelling (2001) welke is voorzien van: RVS afzuigkap, keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser en oven. De keuken is in de voormalige achterzijde van de woning gelegen en heeft voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen.
De achter de keuken gelegen uitbouw is in gebruik als tuinkamer en heeft de mogelijkheid tot het creëren van een heerlijke lounge ... hoek/extra zitgedeelte. Aan de achterzijde is prima uitzicht over de tuin welke via een loopdeur is te bereiken. Tevens heeft u inpandig toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is uitgevoerd met witgoedaansluitingen en toegang naar de aan de voorzijde van de woning gelegen inpandige berging.

1e VERDIEPING:
Overloop met muurkast. Deze kast herbergt de nieuwe (2015) cv-ketel. Verder treft u op de verdieping 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloer en behang wandafwerking en kunststof draai/kiep ramen.
Volledig betegelde fraaie badkamer (ca. 1995) met ligbad, 2e toilet, wastafel met spiegel en douchecabine.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde achtertuin met houten schutting. De tuin is helemaal beklinkerd, dus onderhoudsvriendelijk.
De prachtige grote aluminium terrasoverkapping is in 2012 gerealiseerd.
Achter in de tuin, via de zijkant van het perceel te bereiken vrijstaande garage. Deze 6.5 x 2.7 garage is vanuit de tuin bereikbaar via een loopdeur en vanaf de straatkant via een stalen kantelpoort.

BIJZONDERHEDEN:
- ruime begane grond door de in 2009 uitgebouwde living (tuinkamer, bijkeuken en berging);
- grote terrasoverkapping 2012;
- kunststof draai/kiepramen (jaren 80), rolluiken verdieping 2003;
- cv 2015;
- dakbedekking (+ 5 cm isolatie) 2001;
- onderhoudsvriendelijke achtertuin;
- Tegenover de woning is een prachtig wandelgebied gelegen. Zodoende geniet u van een vrij, weids uitzicht.
Lees meer Verberg