Verrassend ruime, halfvrijstaande woning met inpandige garage, carport en een grote, mooi aangelegde tuin

Verkocht Heythuysen Biesstraat 50
Verrassend ruime, halfvrijstaande woning met inpandige garage, carport en een grote, mooi aangelegde tuin. De woning ligt in een rustige straat zonder doorgangsverkeer en op loopafstand van het centrum en het bosrijke buitengebied.

Begane grond:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de ruime hal/entree met tegelvloer en meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, garage en de kruipruimte.

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer en hardhouten dubbele garagedeuren naar de oprit. De garage is tevens verwarmd en er is een nis met de witgoed aansluitingen en een wasbak met warm- en water. De garage is zelfs eventueel geschikt voor werk aan huis, zoals een nagelstudio pedicure en geeft zelfs de mogelijkheid voor een slaapkamer met douche op de begane grond!

De gesloten keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een in L- opstelling uitgevoerd in duo kleur vanille/kersen. De keuken heeft boven en onderkasten en een betegelde ... achterwand. De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en magnetron.

Ruime aan de achterzijde van de woning gelegen woonkamer met veel lichtinval. Deze ruimte is uitgevoerd met een lichte tegelvloer, de wanden zijn voorzien van stucwerk en een wand met schoon metselwerk welke wit is geschilderd.

Vanuit de serre, welke achter de woonkamer is gesitueerd, kunt u genieten van het uitzicht over de fraai aangelegde tuin. Tevens is dit de achterom van de woning en toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Via de wenteltrap in de woonkamer is de volledig betegelde voorportaal bereikbaar. Vanuit het portaal bereikt u de overloop met hier een praktische muurkast en een aparte cv ruimte. De overloop biedt u toegang tot 3 slaapkamers en een volledig betegelde luxe badkamer met hoekbad, douchecabine, design radiator en badkamermeubel met wastafel en 2e toilet. De 3 slaapkamers (resp. ± 12,5 m², ± 11,5 m² en ± 8,5 m²) zijn voorzien van tegelvloer en behang wandafwerking. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning geeft tevens toegang tot het balkon, welke over de gehele breedte van de woning strekt. Het balkon is op het westen gericht waardoor u heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon.

2e Verdieping:
Via het portaal en een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met hier een overloop welke toegang geeft tot 2 bergruimtes en een 4e slaapkamer (± 9,5 m²). Deze slaapkamer is voorzien van kastruimte en heeft een dakkapel met kunststof kozijn en rolluiken.






Buitengedeelte:
De volledige omheinde tuin met eigen achterom is fraai aangelegd met diverse grind en plantenborders en heeft een houten tuinhuis met elektra aansluitingen. Aan de voorzijde naast de woning treft u een praktische carport welke tevens is voorzien van een afsluitbare poort naar de tuin. Naast en achter de woning loopt een burenpad, hierdoor kunt u gebruik maken van een extra achterom of bijvoorbeeld een extra brede toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
* Verrassend ruime woning met maar liefst 4 slaapkamers!
* Fraai aangelegde grote tuin met tuinhuis;
* Inpandige met tegelvloer afgewerkte garage;
* Carport en een aparte achterom;
* Op de tuin gerichte woonkamer en serre;
* Vaste trap naar zolder met 4e slaapkamer met dakkapel;
* De woning is geheel voorzien van isolatieglas en rolluiken.

Lees meer Verberg