Uitgebouwde halfvrijstaand woonhuis met inpandig bereikbare garage gelegen op een ruim perceel van 390m2!

Verkocht HAELEN Professor Gelissenstraat 19
Rustig gelegen in een woonwijk van Haelen, ligt deze verrassend ruime halfvrijstaande woning. Omstreeks 2007 is de woning drastisch gemoderniseerd en voorzien van een fraaie aanbouw. Hierdoor kunt u genieten van veel leefruimte op de begane grond. Op de verdieping zijn maar liefst 4 fijne slaapkamers. Dit is natuurlijk ideaal voor een gezin met kinderen. Tot slot een bijzonder royale, op het zuiden gerichte achtertuin.

INDELING:
Souterrain: Vanuit de keuken toegang tot de koele provisiekelder. Deze kelder is bijzonder royaal en bestaat uit drie gedeeltes.

Begane grond: Hal/entree met meterkast, toiletruimte, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. De vloer is afgewerkt met een diagonaal gelegde, moderne tegel in een lichte tint. De woonkamer is bijzonder royaal door de enorme aanbouw aan de achterzijde van de woning. In deze aanbouw is de eetkamer gesitueerd, hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de tuin. Middels de schuifpui heeft u toegang tot de tuin. De zithoek is aan de voorzijde ... van de woning gelegen. Het kacheltje zorgt voor een sfeervol en comfortabel geheel. De halfopen keuken is voorzien van een moderne aanbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De combinatie van de kersenkleurige kastjes met het antraciete werkblad zorgt voor een modern geheel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken/berging. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en de boiler. De vloer is betegeld en de wanden zijn eveneens gedeeltelijk betegeld. Op de begane grond is de ruime geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel met badkamermeubel. In het plafond is inbouwverlichting verwerkt.

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot maar liefst vier slaapkamers. De gehele verdieping is afgewerkt met laminaat.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder waar de cv-ketel staat opgesteld.

Buitengedeelte: Heeft u groene vingers? Dan zal deze tuin u zeker aanspreken. U zou het misschien niet verwachten bij een woning die al is uitgebouwd, maar deze tuin is bijzonder royaal. De tuin is circa 17 meter diep en circa 10 meter breed en gericht op het zuiden, dus u kunt hier genieten van optimale bezonning. Verder is de tuin geheel omheind en aangelegd met een fraai terras, gazon en diverse aangeplante borders. Aanpandige, inpandig bereikbare en verwarmde garage met openslaande deuren naar de oprit en een aparte loopdeur naar de tuin. Gootsteen aanwezig.







BIJZONDERHEDEN:
- Groot perceel: 390 m2;
- Kelder aanwezig;
- Uitbouw v.v. doorlopende tegelvloer, vloerverwarming en grote schuifpui met uitkijk op de tuin;
- Badkamer op de begane grond met mogelijkheid tot het realiseren van een slaapkamer op de begane grond (levensloopbestendig wonen);
- Mogelijkheid tot werk aan huis voor aan huis gebonden beroepen;
- Bijkeuken en inpandig bereikbare garage;
- Rustige ligging.
Lees meer Verberg