Hoekgelegen instapklare halfvrijstaande woning met garage

Verkocht Grathem Constantijnstraat 2
Bent u op zoek naar een woning waar u niets meer aan hoeft te doen? Een sfeervolle opgeknapte moderne woning op een leuke plek? Dan is deze op een hoekperceel gelegen instapklare en gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage iets voor u!

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant met hier de in lichte tinten geschilderde frisse hal/entree met meterkast en half betegeld modern toilet, voorzien van een wandcloset en fonteintje. Houten geverfde trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Dit door middel van een fraaie deur met inzetglas.

Gezellige L-vormige woonkamer met strak gestucte wanden en plafonds en mooie doorlopende warme laminaat vloer. Aan de voorzijde van de woning is de gezellige zithoek gesitueerd en aan de achterzijde bij de keuken is er ruimte voor een ruime eettafel en heeft u fraai uitzicht over de tuin door middel van openslaande tuindeuren.

De open keuken met is uitgevoerd met een moderne witte hoogglans inbouwkeuken in hoekopstelling met (greeploze) boven- en ... onderkastjes (v.v. softclose lades) en een zwart granieten aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een RVS-afzuigkap met een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combi magnetron.


1e VERDIEPING:
Via de lichte trap in de hal bereikt u de overloop met hier een doorlopende laminaatvloer over de 3 slaapkamers en een apart en praktisch berg-/wasruimte met witgoed aansluitingen.
De 3 slaapkamers zijn verder uitgevoerd met wanden voorzien van stucwerk. De grootste slaapkamer heeft een wand met fraaie foto afdruk.
De moderne volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche met glazen deur, 2e toilet en badkamermeubel, spotjes en design radiator.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare ruime bergzolder met hier de CV-ketel opstelling (2011 huurcontract ter overname). In deze ruimte is eventueel een 4e slaapkamer te realiseren door middel van een vaste trap, Velux dakvenster of dakkapel.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde en met recht fraai aangelegde tuin. Deze tuin is op het zuiden gelegen en heeft aan de linkerzijde achter de garage een aparte toegang. Verder is deze tuin o.a. uitgevoerd met een terras en speels ingericht met grindpaden en plantenborders. De woning heeft tevens een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achtergevel ter hoogte van het terras.
De aangebouwde halfsteens garage heeft een afmeting van 6 x 3 meter en is voorzien van een stalen kantelpoort.



BIJZONDERHEDEN:
* sfeervolle instapklare woning met moderne keuken en sanitair;
* hoekligging en voldoende parkeergelegenheid;
* kunststof kozijnen met isolatieglas en rolluiken;
* aangebouwde garage;
* Fraai aangelegde achtertuin met zij-ingang en op het zuiden gelegen.
Lees meer Verberg