Recent geroneevrde instapklare vrijstaande semibungalow met ruime tuin, -garage en -berging

Verkocht Roggel Klapvaren 18
Recent (tussen 2009 en 2012) gerenoveerde instapklare vrijstaande semibungalow met ruime tuin, garage en ruime berging gelegen op een fijne en unieke woonlocatie. De ligging is zowel op korte (loop) afstand van de dorpskern als op loopafstand van natuurgebied "Musse hook/ Leudal" en weilanden, waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Aan de achterzijde van deze woning is een parkachtig nieuwbouwwijk "Pasveld" gelegen waar kinderen gebruik kunnen maken van de openbare speelweide.

INDELING:

SOUTERRAIN: provisiekelder.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijgevel met hier de hal/entree met meterkast, toegang tot de badkamer en woonkamer.
De moderne geheel betegelde badkamer is recent vernieuwd en uitgevoerd met een inloopdouche, wandcloset, badkamermeubel met extra hangkast, design radiator en vloerverwarming.
De moderne donkere tegelvloer loopt door over de gehele begane grond en is voorzien van vloerverwarming.
Mooie L-vormige woonkamer met strak gestucte wanden, waarvan 1 muur in kleur. Er is hier ... ruimte voor een zitgedeelte en ruimte voor het eetgedeelte.
Half open keuken met moderne rechte keukenopstelling uitgevoerd met een RVS afzuigkap, 4 pits gasstel en losstaande RVS (Amerikaanse) koelkast. Via de keuken is de praktische provisiekelder bereikbaar. Als laatste treft u op de begane grond van de woning nog een kinderslaapkamer aan. Deze is strak en sfeervol ingericht.

1e VERDIEPING:
Op de verdieping een voorzolder met bergruimte, een grote slaapkamer met brede dakkapel, doorlopende laminaatvloer en strak gestucte wanden en bergruimten in de knieschotten en een "Velux" dakraam. De dakkapel is uitgevoerd met kunststof ramen v.v. dubbelglas en elektrisch bedienbare rolluiken. Aan de rechterzijde treft u een open inloopgarderobe aan met praktische ingebouwde kastruimte.

BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde van de woning heeft u een groot terras en sfeervolle overkapping. In het verlengde van de overkapping (tussen het woonhuis en de berging) heeft men een fraaie zithoek met tv-aansluiting gecreëerd. Achter de berging is een gazon/tuin gelegen waarnaast zich de garage bevindt.
De ruime houten garage (Afmeting: 7 x 3,5 meter) is uitgevoerd met een stalen kantelpoort, loopdeur naar de tuin, wateraansluiting en een eigen elektra-groep-verdeling v.v. krachtstroom.
De in spouw uitgevoerde en gemetselde berging heeft de afmeting van een garage en is in gebruik als hobby- en wasruimte, waarboven een bergzolder is gelegen. Deze berging is uitgevoerd met een keukenblok en witgoedaansluitingen.
De tuin is verder op het zuidwesten gelegen waardoor u heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. De achterzijde van de woning is grotendeels verhard (sierbestrating) en afsluitbaar door middel van een houten poort en praktische loopdeur als achterom.



BIJZONDERHEDEN:
* Gehele woning is vernieuwbouwd / gerenoveerd waardoor het met recht instapklaar mag heten;
* Gevels zijn gereinigd en opnieuw gevoegd;
* Volledig geïsoleerd en voorzien van rolluiken en vloerverwarming;
* Ruime tuin met separate grote garage en ruime berging;
* Unieke ligging: nabij dorpskern en natuurgebied "Musse hook/ Leudal" aan de achter zijde is een speeltuin gelegen.

Lees meer Verberg