Sfeervolle bungalow gelegen op ruim perceel van maar liefst 743 m2 met garage en carport.

Verkocht Roggel Kruissingel 42
Deze sfeervolle witte bungalow met kelder, carport, ruime garage en berging is op een ruim perceel van 743 m2 op het zuiden gelegen. De bungalow heeft alle leefruimten op de begane grond en telt onder andere een ruime woon-eetkamer, 3 ruime slaapkamers en fraaie een serre/tuinkamer. Komt u gerust een kijkje nemen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Een in drie delen ingedeelde provisie- hobby- en stookkelder via de centrale hal/entree bereikbaar. In de stookruimte staat de Nefit Ecomline HR cv-ketel uit 2000. De kelder is nagenoeg geheel voorzien van een tegelvloer en is verder uitgevoerd met elektra- wateraansluiting en verwarming.

BEGANE GROND:
Voortuin, lange beklinkerde oprit met genoeg ruimte voor het plaatsen van meerdere auto's en carport.
U betreedt de woning via de zijkant van de woning met hier de overdekte entree. De hal heeft een betegelde vloer en biedt de toegang tot een van de drie slaapkamers (nu in gebruik als kantoor/werkkamer), de kelder, toilet en de woonkamer. Het volledig betegeld toilet heeft een duo-blok closet ... en fonteintje.

De ruime woonkamer met tegelvloer (voorzien van vloerverwarming) heeft een apart eetgedeelte met mooi uitzicht over de zijtuin van de woning. De sfeervolle "Barbas" gashaard is het middelpunt van de kamer. Naast deze haard is de doorgang naar de keuken.

De half open keuken met tegelvloer is uitgevoerd met een keukenblok in hoekopstelling (vanille kleur) met boven- en onderkasten en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Tevens is er nog ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Via de eetkamer is er de toegang tot 2 extra slaapkamers en de badkamer. De geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel is via de hoofdslaapkamer, middels een praktische schuifdeur, bereikbaar.

Tenslotte is de lichte serre/tuinkamer de plek waar veel gezeten word. Deze ruimte nodig uit door veel lichtinval door de raampartijen en de dubbele lichtkoepel. Deze ruimte heeft eveneens een tegelvloer en twee doorgangen naar de tuin.







BUITENGEDEELTE:
De fraaie tuin is rondom de woning gelegen en is onder andere voor zien van gazon, plantenborders, vijver, pergola ,een mooi en nieuw houten tuinhuis met overstek, moestuin. Via een afsluitbare achterom, gelegen tussen het woonhuis en de garage is de tuin bereikbaar. De achtertuin is erg zonnig door de Zuid ligging.
Verder is er een ruime berging, garage en carport op dit perceel gelegen. De berging is uitgevoerd in spouwmuren en heeft een afmeting van ca. 16 m2. De garage heeft een afmeting van ca. 19 m2 en heeft een stalen kantelpoort aan de voorzijde. De fraaie en praktische carport is in 2003 gerealiseerd.

BIJZONDERHEDEN:
- UCP: ruime bungalow met 3 slaapkamers, kelder, garage, berging, carport en ruime oprit.
- Uitgebreide renovatie in 2001: kunststof kozijnen, schuifpui en rolluiken (alles m.u.v. de voordeur), trespa boeiborden, stucwerk en plafond, dak met isolatie, vloer met vloerisolatie en vloerverwarming (waar tegels), keuken en sanitair;
- Carport en dakbedekking garage: 2003;
- Serre vergroot in 2005;
- Nieuw tuinhuis met overstek 2011;
- Gevels woonhuis opnieuw gewit: 2016.
Lees meer Verberg