TE KOOP: nieuw senioren appartement met kelderberging en optionele garagebox.

Vraagprijs: € 189.000 v.o.n. Neer Hoogstraat 19 D
OPEN HUIS: zaterdag 5 oktober 2019. Loop gerust binnen en kom kijken naar de twee laatste appartementen. U bent van harte welkom!

Nieuwbouw senioren appartement in het centrum van het Maasdorp Neer.

ALGEMEEN: Markante woonlocatie in het voormalige café en zalencentrum “de Klomp”. Het gebouw biedt onderdak aan een 5-tal “vernieuwbouwde” appartementen welke alle zijn gelegen op de begane grond. Het appartementenhuis De Klomp ligt op de Hoogstraat tussen het gemeenschapshuis aan de voorzijde, Mondzorg aan de rechterzijde en de nieuwbouwwijk Hof van Neer aan de achterzijde.
De 5 appartementen hebben alle de beschikking over een eigen terras, eigen tuin/grond alsmede een eigen kelderberging. Deze bergingen zijn bereikbaar via een trap en liftsysteem. Aan de achterzijde van het terrein zijn tevens extra garageboxen te koop of te huur. Via de centrale entree aan de rechterzijde van het gebouw zijn alle appartementen bereikbaar.

CENTRALE ENTREE: De centrale overdekte entree is uitgevoerd met een elektrisch schuifdeur, ... bellentableau, brievenbussen en meterkasten. Het corresponderende huisnummer van het bellenplateau aan de buitenzijde van het pand is verbonden met de intercom binnen uw appartement. Zo kunt u vanuit uw appartement eerst contact maken met uw bezoekers. De hal is voorts voorzien van grote vloertegels in grijstint en geeft toegang middels een trap tot het souterrain. De centrale entree komt verder uit in een grote gezamenlijke ruimte met fraaie bar welke nog afkomstig is uit “café/zaal de Klomp” . Hier komen tevens alle voordeuren uit als mede heeft u toegang tot de lift naar de kelderbergingen. Tevens heeft ieder appartement een eigen bergkast naast de voordeur.

APPARTEMENT D
• Vloeroppervlakte ca. 92 m2, waarvan 8 m2 overdekt terras;
• privé kelder: ca. 20 m2;
• Eigen tuin/grond: ca. 50 m2;
• Kelderberging ca. 10 m2;
• Totaal perceel: 171 m2;
• Koopsom: 189.000,- v.o.n.

INDELING appartement D:
Entree met een over de gehele appartement doorlopende antracieten vloertegel voorzien van vloerverwarming. De entree is ruim van opzet en heeft een toilet, poetskast en een washok met witgoedaansluiting. Het toilet is geheel betegeld, ruim van opzet en voorzien van een wandcloset. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en kijkt uit over de Hoogstraat met op de voorgrond het gemeenschapshuis en achtergrond de kerk. De wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk welke texklaar worden opgeleverd en er zijn voldoende wanden voor het opstellen van kasten ed. De woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen en een loopdeur naar een eigen overdekt terras. Dit terras is ca 8 m2 groot en heeft een toegang naar de eigen tuin. De woonkamer heeft tevens een toegang naar een unieke eigen kelder. Dit is de voormalige bierkelder van het café. De halfopen keuken is rechts naast de woonkamer gelegen en heeft eveneens een fraai uitzicht over de Hoogstraat welke tevens groot genoeg is voor het plaatsen van een eettafel. Het keukenblok is niet inbegrepen doch wel voorzien van de basis aansluitingen.
Voorts komt u uit in een portaaltje welke doorgang geeft naar 2 slaapkamers en de badkamer. De fraaie badkamer is geheel betegeld met antraciet gemêleerde wandtegels en is uitgevoerd met een ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafel (enkele sanitair elementen zijn nog uit te zoeken waardoor deze nu nog niet zijn geïnstalleerd); Slaapkamer 1 heeft een afmeting van ca. 12 m2 en Slaapkamer 2 heeft een afmeting van ca. 13 m2.

LIGGING: Neer is precies gelegen tussen Roermond en Venlo in en heeft een goede busverbinding naar deze steden. Het eerder genoemde natuurgebied het Leudal is op loopafstand gelegen.
Leudal bestaat uit 16 kerkdorpen rondom het natuurgebied het Leudal ook wel de tuin van Limburg genoemd.
Het kerkdorp Neer is gelegen aan de Maas en heeft ongeveer 3500 inwoners. Het heeft een bruisend verenigingsleven en de voorzieningen zijn in ruime mate nog aanwezig in Neer. Diverse winkels, cafés, restaurants alsook een huisarts, tandarts, apotheek, fysio en een gemeenschapshuis vindt men in het centrum van Neer in de directe nabijheid van de appartementen.
Zoals gezegd heeft Neer een bruisend verenigingsleven. Zo zijn er diverse sportverenigingen als ook 2 schutterijen en een carnavalsvereniging die voor de folklore zorgen.
De grootste vereniging is de seniorenvereniging die haar activiteiten in het gemeenschapshuis houdt welke 100 meter verderop is gelegen.
Als Maasdorp heeft Neer natuurlijk ook een watersportvereniging met een eigen jachthaven. Kortom voor wat wils op recreatief gebied.
Enkele markante gebouwen vindt men in Neer zoals de “Friedesse molen” aan de Neerbeek verderop in het dorp gelegen. Ook het oude raadhuis aan het dorpsplein is een bezienswaardigheid op zich.

BIJZONDERHEDEN:
• Hoogwaardige afgewerkt en “vernieuwbouwd” appartement;
• Kelderberging bereikbaar via een lift;
• Eigen tuingrond bij elk appartement inbegrepen (let op: appartement D heeft op deze grond een erfdienstbaarheid t.b.v. de toegang naar het centrale achter terrein met de garageboxen);
• Optionele garagebox;
• V.v.E.: kopers worden van rechtswege lid van de Verenging van Eigenaren, welke mede zal worden bestuurd door Heton accommodatiebeheer. Servicekosten zullen per woning afhankelijk van de woonoppervlakte worden bepaald;
• Volledig isolatiepakket: o.a. zullen de woningen worden verwarmd via een eigen gasgestookte HR cv-ketel; kunststofkozijnen met HR++ beglazing. De ramen zijn voorbereik op elektrische rolluiken (bedrading reeds aanwezig);
• De woningen worden compleet met de gebruikelijke installaties opgeleverd te weten aangesloten op het gasnet, riool, water, elektra, glasvezel en Ziggo-kabel, energiezuinige WTW (warmte-terug-win installatie) en vloerverwarming. (De cv-ketel en WTW installatie van appartement D is gelegen in het portiek voor de entree van het gebouw).
• Woningen worden opgeleverd zonder keukenblok, wel met de basis aansluitpunten;
• Kortom, levensloopbestendig en energiezuinig wonen in een beschermde omgeving om nog vele jaren woongenot te mogen beleven in de kern van Neer.
Lees meer Verberg