Appartement met boven en benedenwoning met eigen parkeerplaats

Verkocht NEER Schoolhofje 3
Appartement met boven en benedenwoning met eigen parkeerplaats gelegen in de voormalige "Heilig Hartschool". In de voormalige "Heilig Hartschool" zijn in 2004 acht woningen appartementen gerealiseerd. Het gebouw is volledig gerenoveerd met behoud van bijzondere details, zoals de fraaie vloer in de entree van de school.
Centraal in het dorp gelegen op steen worp afstand van de bibliotheek, jeu-de-boules plek, gemeenschapshuis, sporthal, supermarkt en horecavoorzieningen.


INDELING:
De toegang van het Schoolhofje (voormalige schoolterrein) is via de Hoogstraat. Hier komt u via een oprit uit bij het parkeerterrein. De appartementen zijn in "Carree -vorm" gelegen waardoor een soort hofje/binnenpleintje is gevormd. In het midden, rechts naast de voormalige hoofdingang vindt u de voordeur van appartement nr 3.

U betreedt de woning met hier de hal/entree met meterkast, volledig betegeld en extra breed toilet met wandcloset en fonteintje, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en badkamer.
Royale, rechthoekige ... woonkamer, ca. 28 m2, met veel lichtinval door de openslaande deuren die toegang geven naar het terras. Woonkamer voorzien van strak stucwerk en mooie laminaatvloer doorlopend over de verdieping.
Open keuken met fraaie keukenblok in L-opstelling welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast en praktische apothekerskast. De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een grote dubbele raampartij met prachtig uitzicht over het hofje/binnenplaats. Oppervlakte keuken: ca. 17 m2.
De hoofdslaapkamer, ca. 13,5 m2, bevindt zich tevens op de begane grond, vanuit de slaapkamer direct toegang tot de aangrenzende badkamer. Ruime volledig betegelde badkamer voorzien van douchecabine met glazen deuren, wastafel met planchet, spiegel en onderkast en tevens staat er nog een losstaand meubel en zijn hier de witgoedaansluitingen.

1e verdieping:
Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en een berging. In deze berging hangen de cv-ketel (AGPO 2004) en de mechanische ventilatie unit. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk ca.14- en ca. 28 m2 en zijn beide voorzien van een royale dakkapel. De grootste slaapkamer heeft tevens een praktische dubbele muur-/inloopkast.

2e verdieping:
Deze vlierzolder is bereikbaar via een "mangat" op de overloop van de 1e verdieping en wordt op dit moment niet gebruikt.










BUITENGEDEELTE:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het volledig beklinkerde en omheind terras. De oppervlakte is ca. 23 m2. Hier kunt u heerlijk buiten zitten.
U heeft tevens de beschikking over een eigen privé parkeerplaats gelegen aan de voorzijde van de woning.
Iedere woning heeft de beschikking over een eigen inpandige berging van ca 6 m2. Ideaal voor het stallen van fietsen en tuinmeubels. De berging is via de centrale hal (via de woonkamer of buitenom) bereikbaar. Deze centrale hal heeft als opvallend detail nog de authentieke tegelvloer van de oude school behouden.

BIJZONDERHEDEN:
* Bijzondere ligging in voormalig schoolgebouw met behoud van authentieke details;
* Volledig isolatiepakket;
* Hoofd slaapkamer en ruime badkamer op begane vloer;
* Privé parkeerplaats;
* Omheind terras;
* Inpandige eigen berging;
* Centraal in het dorp gelegen op steen worp afstand van de bibliotheek, jeu-de-boules plek, gemeenschapshuis, sporthal, supermarkt en horecavoorzieningen.

Lees meer Verberg