Halfvrijstaand woonhuis met garage, terrasoverkapping en tuin op het zuid/oosten, op loopafstand van de dorpskern van Roggel.

Verkocht Roggel Dresenstraat 33
Op een mooie en rustige locatie, vlakbij het centrum van Roggel, is deze leuke twee-onder-een-kapwoning gelegen. De woning beschikt onder andere over een vaste trap naar de tweede verdieping met hier een 4e slaapkamer welke is uitgevoerd met een groot dakkapel voor extra leefruimte. Vanuit deze kamer heeft u een fraai doorkijk/uitzicht over de omgeving.
De open keuken is omstreeks 2003 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kunt u de royale en robuust ogende terrasoverkapping bereiken. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich een zolderkamer.
De privacy biedende achtertuin is opnieuw aangelegd (2016) met gazon en sierbestrating. Daarnaast is een gezellige houten terrasoverkapping gerealiseerd.
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1989 en is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het zadeldak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de eerste en tweede verdiepingsvloer zijn ... uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar 2009, merk Nefit); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is zowel op de begane grond als op de 2e verdieping voorzien van dubbele beglazing (1e verdieping is enkel glas en rolluiken). Dak,- vloer- en spouw isolatie zijn toegepast.

Indeling:

BEGANE GROND: U betreedt de woning via de entree/hal met meterkast (gas-, water- en elektra meter, glasvezel). Half betegeld toilet (2003) met wandcloset en fonteintje De hal is afgewerkt met een lichte tegelvloer, spachtelputz wanden en de voordeur is voorzien van fraai glas-in-lood.
De L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen aan de voorzijde van de woning. Dit zitgedeelte is extra gezellig door de fraaie houtkachel met mooi tegelwerk aan de achterzijde. Verder heeft de woonkamer een lichte tegelvloer die doorloopt over de beneden verdieping , stucwanden en gespoten plafond. Vanuit de woonkamer bereikt u de open keuken.
De open keuken heeft boven en onderkasten en een betegelde achterwand, spotjes en kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vlakbed afzuigkap, koelkast, vaatwasser (2017) en oven. In de keuken bij de achterdeur bevindt zich het toegangsluik tot de kruipruimte.

1e VERDIEPING: Via de hal trapopgang naar de 1e verdieping met hier drie slaapkamers en een badkamer. De overloop alsmede twee slaapkamers zijn zien van voorzien van laminaatvloeren, de wanden zijn afgewerkt met structuurwerk en de plafonds zijn voorzien van spuitwerk.
De grotendeels betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchefunctie en spatscherm, duoblok closet en vaste wastafel in een fraai badkamer meubel.

2e VERDIEPING: Via vaste trap bereikbare zolder met hier een extra slaapkamer met groot dakkapel, vloerbedekking, bergruimte in de knieschotten en verwarming. Tevens zijn op deze verdieping de cv-ketel, mechanische ventilatie unit en witgoedaansluitingen aanwezig.







BUITENGEDEELTE: De tuin is ligt op het zuid/oosten en is omstreeks 2016 opnieuw aangelegd met sierbestrating, natuursteen tegels, gazon en gedeeltelijk vernieuwde schuttingen. De robuuste houten terrasoverkapping is met een kunststof lichtstraat en pannen gedekt en geeft hierdoor een nostalgische en soliede sfeer. Aan de achterzijde van de tuin is een extra terras en staat hier een gemetselde buitenhaard. Tevens is er nog een kleine overkapping t.b.v. de opslag van kachelhout. Tevens bevindt zich hier een pompput voor grondwater.

Via de terrasoverkapping, droog te bereiken garage is extra diep. Deze garage is voorzien van een vaste wastafel en aangesloten op de voorzieningen water en elektra. Daarnaast is een uitstort gootsteen aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- De woning telt 4 slaapkamers welke laatste op de 2e verdieping is gelegen;
- De woning is voorzien van een royale terrasoverkapping aan de achterzijde;
- De L-vormige woonkamer is uitgevoerd met een fraaie houtkachel (2007);
- Vernieuwde cv-combiketel en keuken (omstreeks 2009);
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken;
- De hoofdslaapkamer is uitgevoerd met een airco-aansluiting;
- Extra grote geheel geïsoleerde garage (2003) afm: ca. 8,5 x 3,5;
- Dakleer van de garage en dakkapel zijn in 2008 vervangen;
- De voor- en achtertuin zijn opnieuw aangelegd (omstreeks 2016). De erfafscheiding in 2004.
Lees meer Verberg