Fraai halfvrijstaand woonhuis met separate garage op een perceel van 266 m2.

Verkocht Neer Acacialaan 4
Informeer naar de keukenaanbieding!

In een kindvriendelijke woonwijk staat deze halfvrijstaande woning met ruime oprit, garage en tuin op het zuiden. De woning is in 2007 geheel voorzien van kunststof kozijnen en is in 2004 deels gemoderniseerd. Deze woning is zodoende instapklaar te noemen.

BEGANE GROND: De hal/entree met meterkast, toiletruimte, bergkast en trap naar de eerste verdieping biedt toegang tot de keuken. De gehele begane grondvloer is uitgevoerd met een in 2004 gelegde tegelvloer met vloerverwarming (en radiatoren als bijverwarming).

De gesloten keuken is in 2004 voorzien van een schilderbeurt. Tevens zijn de wanden en plafonds voorzien van stucwerk. De aanbouwkeuken is compleet ingericht met een koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, gaskookplaat en een afzuigkap en beschikt over meer dan voldoende kastruimte. Via deze keuken is de woonkamer en de achtertuin bereikbaar.

De fraaie doorzon woonkamer is uitgevoerd met spachtelputz stucwerkwanden en een strak gestuct plafond. Aan de voorzijde van de woonkamer ... is een wandkast aanwezig met hierin de vloerverwarmingsunit.

VERDIEPNG 1: De overloop met bergkast, biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. ± 13,5 m², ± 13,5 m² en ± 9 m²) en de badkamer. Alle kozijnen op de slaapkamers zijn uitgevoerd met rolluiken waarvan de rolluiken aan de achterzijde van de woning elektrisch bedienbaar zijn. Op de eerste verdieping is er in 2004 een nieuwe laminaatvloer gelegd en zijn de plafonds vernieuwd. Alle slaapkamers zijn tevens voorzien van muurkasten. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine, toilet en een wastafel. Tevens is ook hier het plafond voorzien van stucwerk.

VERDIEPING 2: Via een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Opstelling cv-ketel (Nefit HR combi ecomline excellent).

BUITENGEDEELTE: De geheel omheinde achtertuin is voorzien van een achterom via een gezamenlijk achterpad. De tuin is ingericht met bestrating. De tuin is gelegen op het zuiden, zodoende geniet u van optimale bezonning. De achtergevel is voorzien van een handmatig bedienbare zonneluifel. De in spouw gebouwde garage is voorzien van een kantelpoort en aparte deur naar de tuin. Het platte dak van de garage is in ca. 2002 vervangen alsmede de trespa boeiborden. Op de oprit is ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

BIJZONDERHEDEN:
* woning voorzien van kruipruimte;
* kunststof kozijnen (2007);
* rolluiken (rolluiken voorzijde van de woning zijn elektrisch bedienbaar);
* tegelvloer met vloerverwarming (2004);
* spachtelputz wandafwerking (2004);
* cv-ketel (2004);
* badkamer aangepast (2004);
* bestrating oprit (2004).


OMGEVING: Neer (Limburgs: Naer) heeft een paar toeristische pareltjes, zoals de bierbrouwerij, het klooster Keizerbosch en de oude Friedesse watermolen, midden in het dorp. Een bezoek aan het historische dorpscentrum met imposante kerk en fraaie historische panden en geveltjes is een aanrader. In de omgeving van het dorp kunt u onder meer genieten van de prachtige vergezichten over de Maas en van de Neerbeek met zijn vistrappen. Daarnaast is Neer bekend om het windmolenpark aan de rand van het dorp. In 2011 won Neer de titel voor “Het leukste dorp van Limburg!”.
Lees meer Verberg