Levensloopbestendige vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport.

Verkocht HEIBLOEM Elzenweike 3
Ruime levensloopbestendige vrijstaande semi-bungalow met 2 slaapkamers en logeerkamer op de verdieping en 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond, inpandige garage, royale oprit en grote verzorgde achtertuin. Deze woning is op een royaal perceel in rustige en kindvriendelijke woonomgeving, aan de rand het dorp Heibloem gelegen en heeft prachtig uitzicht aan de achterzijde van de woning op natuurgebied "de Waterbloem" met volop wandel-/ ruiterpaden. Deze woning is ideaal voor aan huis gebonden beroepen zoals een praktijk of kantoor aan huis.


INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier ruime L-vormige hal met tegelvloer van waaruit u toegang heeft tot nagenoeg iedere ruimte op de beneden verdieping.

De sfeervolle L-vormige woonkamer met veel licht inval is uitgevoerd met een mooie lichte laminaatvloer, strak gestucte wanden, inbouw spotjes in het plafond en hardhouten schuifpui naar terrasoverkapping.

De gesloten leefkeuken met hoekopstelling is voorzien van de volgende ... inbouwapparatuur, te weten: een afzuigkap, keramische kookplaat, elektrische oven en een losse vaatwasser. De keuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel en stoelen en vanuit het keukenraam heeft u prachtig uitzicht over de tuin.

Op de begane grond treft u verder 2 slaapkamers, een badkamer, berging met wastafel, een portaal en een garage.
De 2 slaapkamers, waarvan er een in gebruik is als kantoor hebben de volgende afmeting: 10 en 14m2.
De ruime volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, ligbad, toilet, wastafel met spiegel en 2 inbouwkasten en de witgoedaansluitingen.
Het portaal met half betegeld toilet met fonteintje, cv-ruimte en verdiepte kelderkast met toegang de kruipruimte biedt toegang tot de hal, garage en de tuin.

De inpandig bereikbare garage heeft een betonnen vloer, stalen kantelpoort, keukenblok, wastafel en loopdeur naar de carport.
Tevens treft u via de garage een grote L-vormige carport, welke plaats biedt voor minimaal 2 auto's. Boven deze carport is er nog een bergruimte bereikbaar.

1e VERDIEPING:
Vaste hardhouten trap naar verdieping waar u uitkomt op een ruime overloop. Deze overloop is eventueel nog vrij in te delen. De verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan de 3e slaapkamer is te bereiken via een portaal met kastruimte in de knieschotten.

BUITENGEDEELTE:
De tuin is voorzien van een terras met terrasoverkapping met vrij uitzicht over weilanden. Verder is deze tuin aangelegd met gazon, planten borders, vijver en houten tuinhuis en een houten prieel. De tuin biedt maximale privacy daar het nagenoeg aansluit op het natuurgebied "de waterbloem".

Ligging Heibloem:
- 5 km Roggel
- 6 km Meijel
- 7 km Panningen

BIJZONDERHEDEN:

* Ruim perceel met grote levensbestendige woning (bad- en slaapkamers op begane grond), maar ook mogelijkheid tot werken vanuit kantoor aan huis;
* Gelegen nabij natuurgebied;
* Volledig geïsoleerde woning;
* Ruime inpandige garage met grote carport;
* Tuin met veel privacy, mooi uitzicht, terrasoverkapping en vijver.


Lees meer Verberg