Ruime vrijstaande woning met inpandige garage en tuin met zwembad.

Verkocht Haelen Onder de Wiën 20
Ruime vrijstaande woning met inpandige garage en tuin met zwembad v.v. jetstream. Deze woning is hoogwaardig afgewerkt en heeft onder andere een eigen welnessruimte binnenshuis (grote badkamer met whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel en sauna!)


INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant met hier de ruime ontvangsthal/entree met doorlopende diagonaal gelegde tegelvloer over de gehele begane grond welke is voorzien van vloerverwarming! Volledig betegeld toilet met fonteintje, open trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
Royale woonkamer met veel lichtinval door de twee grote schuifpuien zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning. Doorlopende tegelvloer, gestukadoorde wanden en -plafond.

In de gesloten keuken is een fraai keukenblok in hoekopstelling gesitueerd met boven- en onderkasten en betegelde achterwand, plafondlijsten en spotjes. De keuken is verder voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast en een apothekerskast. Boven het keukenblok is ... een grote raampartij gerealiseerd voor voldoende licht inval en uitzicht over de tuin. Deze eetkeuken heeft ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Achter de keuken treft u de open bijkeuken/garage met hier de witgoedaansluitingen en vaatwasser overlopend in de inpandige garage en toegang naar de achtertuin. Deze garage is uitgevoerd met een tegelvloer, automatisch bedienbare sectionaal poort en een cv-ruimte waar u de cv-ketel, pomp- en verwarmingssysteem voor het zwembad treft.

1e VERDIEPING:
Via open trap opgang in de hal bereik u de 1e verdieping met hier de overloop en vide met doorlopende vloerbedekking over de gehele 1e verdieping. Zeer grote ouder slaapkamer met vloerbedekking, gestucte wanden en plafond en op maat gemaakte wandkast met schuifdeuren, spiegel en spotjes. Deze slaapkamer is eventueel in tweeën te delen zodat er in totaal 4 slaapkamers tot de beschikking zijn.
Volledig betegelde badkamer met vloerverwarming, hoekbad met whirlpool-functie, luxe hoekdouche met thermostaatkraan, 2e toilet, design radiator, badkamermeubel met dubbele wastafel en een grote op maat gemaakte sauna. U heeft hier uw eigen welnness ruimte in huis! Vanuit de badkamer is tevens het balkon/zonneterras (7 x 3 meter) bereikbaar.
Verder zijn op de 1e verdieping nog 2 ruime slaapkamers en is er een apart 3e toilet aanwezig.

2e Verdieping:
Via vaste laddertrap de berg-/poetskast bereikbare bergzolder.

BUITENGEDEELTE:
De volledig ommuurde tuin bied veel privacy en is onder andere met gazon, beklinkerd terras, tuinhuis en zwembad (2002)! Aan de voorzijde van de woning is er in 2002 een fraaie siertuin aangelegd compleet met waterpartij.

Bijzonderheden:
- Welnessruimte: luxe badkamer, whirlpool, luxe hoekdouche, badmeubel, sauna en toegang balkon;
- Volledig ommuurde tuin met zwembad v.v. jetstream, verlichting en verwarming;
- Voorzien van Alu./kunststof kozijnen met (deels) elektrisch bedienbare rolluiken;
- Mogelijkheid tot 4 slaapkamer;
- Aluminium deuren en schuifpuien;
- Zeer ruime lichte woonkamer (ca. 70 m2);
- Woning is verder rondom voorzien van gevelverlichting;
- Geglazuurde keramische pannen.

Lees meer Verberg